Nieuwe leerkracht voor De Kraal

Gepubliceerd op 13 december 2020 om 15:28

Na de Kerstvakantie krijgen we er een nieuwe leerkracht bij op De Kraal. Ze heet juf Margreet Tebbens. Samen met juf Bettina zal ze gaan lesgeven op het leerlandschap als juf Carmen met zwangerschapsverlof is. Als juf Carmen weer terugkomt, blijft juf Margreet ook. 

Juf Margreet vertelt: "De afgelopen zes jaar heb ik lesgegeven in de hoogste groepen op basisscholen in Bergen op Zoom en Halsteren. Daarvoor heb ik alle mogelijke groepen gehad en op verschillende scholen gewerkt. Allemaal even leuk met ieder hun eigen aantrekkelijkheden en uitdagingen. Inmiddels ben ik zo’n 16 jaar werkzaam in het onderwijs." 

Vanaf januari komt juf Margreet de school, de kinderen en de ouders leren kennen en trekt ze samen op met juf Carmen. Zo kan ze zich goed voorbereiden. Juf Carmen gaat in februari met verlof en komt dan midden juni weer terug. 

Natuurlijk doet juf Margreet ook andere dingen dan les geven. "In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om uitgebreid te koken, te dansen en om een goed boek te lezen wanneer ik hier aan toe kom," vertelt ze. "Maar het ontspannen samen met geliefden en dierbaren staat toch wel met stip op nummer 1."


«   »