nieuws

Klaar voor de start!

Maandag 5 september start de school weer. Alles staat klaar! We kunnen niet wachten om de kinderen allemaal weer terug te zien! 

Lees meer »

Onderzoek bestuurlijke overdracht De Kraal en Prisma Scholengroep

Montessorischool De Kraal en de Prisma scholengroep in Goes zijn een onderzoek gestart naar bestuurlijke overdracht. In een intentieverklaring legden bestuursvoorzitter Mieke Schipper van Prisma en directeur-bestuurder Koert Capel van De Kraal vast, dat overdracht van het bestuur van De Kraal aan Prisma scholengroep het beoogde doel is. In het najaar worden de resultaten van het onderzoek verwacht.

Lees meer »

Stagiair Leonie neemt afscheid

Na drie weken snuffelstage bij ons gelopen te hebben, namen wij vandaag afscheid van juf Leonie. Wat vonden wij het fijn dat zij er was en de kinderen zo goed geholpen heeft de afgelopen weken! Daarnaast hopen wij natuurlijk ook dat ze vooral veel geleerd en gezien heeft bij ons over het werken in het basisonderwijs.Leonie beschrijft hier haar eigen ervaring van de afgelopen weken: ''Hoi allemaal, mijn naam is Leonie van de Merbel, ik ben 16 jaar, zit op het Calvijn college en woon in het stadje Tholen. De afgelopen periode heb ik snuffelstage gelopen op montessorischool de Kraal, dit was een leerzame en leuke ervaring.De collega’s (directeur en juffen) hebben mij goed ontvangen en ik voelde me gelijk op mijn gemak. Vrij snel mocht ik al zelfstandig taken uitvoeren. Hartelijk bedankt voor de leuke tijd die ik bij jullie door mocht brengen!''

Lees meer »