Team

Dit is ons team in schooljaar 2018-2019.

 

Juf Christel van groep 1-2 is al vanaf de oprichting bij De Kraal. Een persoonlijk doel van haar is om iedere kleuter tot lezen te brengen. Ze vormt een sterk duo met Juf Karin, die op woensdag en vrijdag bij de groep is. Juf Karin is onze Rots & Water-specialist.

 

Juf Bettina van groep 3-4 en Juf Carmen van groep 5-6 hebben onlangs hun Montessoridiploma gehaald. Juf Carmen heeft ook een master Special Educational Needs gedaan met specialisatie Jongste Kind.

 

Juf Eva is onze nieuwste leerkracht, maar had al jaren ervaring op een Montessorischool in Barendrecht. Dit jaar vormt ze in groep 7-8 een krachtig duo met juf Riet. Door haar enthousiasme en betrokkenheid zou je niet zeggen dat juf Riet na dit jaar met pensioen gaat!

 

Ineke is onze medewerker voor facilitaire en administratieve zaken.

Maaike is onze intern begeleider. Ze is verantwoordelijk voor de kwaliteit van onderwijs en zorg en coacht collega's daarin.

Koert is onze nieuwe directeur. Hij zorgt ervoor dat het onderwijs goed uitgevoerd kan worden. Als hij afwezig is, is Maaike plaatsvervangend directeur.

 

Juf Naomi is onze nieuwe vakdocent gym. Bovendien is ze orthopedagogisch geschoold. Dit past ze op creatieve manieren toe in haar gymlessen.