Team

Dit is ons team in schooljaar 2018-2019. 

 

Foto: juf Christel

Juf Christel van groep 1-2 is al vanaf de oprichting bij De Kraal. Een persoonlijk doel van haar is om iedere kleuter tot lezen te brengen. Ze geeft de kleuters les op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Foto's:  juf Bettina en juf Carmen

Juf Bettina van groep 3-4 en Juf Carmen van groep 5-6 hebben onlangs hun Montessoridiploma gehaald. Juf Carmen heeft ook een master Special Educational Needs gedaan met specialisatie Jongste Kind. Vanaf 1 februari 2019 geeft ze op woensdagmorgen les aan de kleuters van groep 1-2.

 

Foto's: juf Esther en juf Riet

Juf Esther is onze nieuwste leerkracht. Sinds januari 2019 vormt ze in groep 7-8 een krachtig duo met juf Riet. Bovendien geeft ze op woensdagmorgen les aan groep 5-6 én verzorgt ze de gymlessen voor alle groepen op donderdag. Juf Riet gaat dit jaar met pensioen, maar door haar enthousiasme en betrokkenheid zou je dat niet zeggen!

 

Foto: juf Naomi

Juf Naomi is onze nieuwe vakdocent gym. Bovendien is ze orthopedagogisch geschoold. Dit past ze op creatieve manieren toe in haar gymlessen.

 

Foto: juf Karin

Juf Karin verzorgt remedial teaching. Elke vrijdagmorgen en vanaf 1 februari 2019 ook elke woensdagmorgen gaat ze met kinderen 1 op 1 extra oefenen met lezen, rekenen enzovoort.

 

<Hier ontbreekt nog een foto van Ineke!>

 

Ineke is onze medewerker voor facilitaire en administratieve zaken.

 

Foto's: Maaike en Koert

Maaike is onze intern begeleider. Ze is verantwoordelijk voor de kwaliteit van onderwijs en zorg en coacht collega's daarin.

Koert is onze directeur. Hij zorgt ervoor dat het onderwijs goed uitgevoerd kan worden. Als hij afwezig is, is Maaike plaatsvervangend directeur.

 

Foto: juf Chelsea

Juf Chelsea loopt elke maandag en dinsdag stage bij ons. Ze volgt de opleiding Onderwijsassistent bij Scalda in Goes.

 

Foto: meester Tijmen

Meester Tijmen loopt op donderdag stage bij ons. Hij volgt de opleiding Sport- en Bewegingsleider bij CIOS in Goes.