welkom » nieuws » coronacrisis

coronacrisis

Op dit moment is het gebouw van De Kraal gesloten vanwege de coronacrisis. Het onderwijs gaat online gewoon verder via onze eigen DigiKraal. Voor zover nu bekend zal dit het geval zijn tot 28 april 2020.

bereikbaarheid

Onze school is gewoon bereikbaar. U kunt contact maken via het contactformulier of bellen met 0116-604465. Bij geen gehoor stuurt u het best een kort berichtje aan info@montessorischooldekraal.nl en meldt daarin uw telefoonnummer. We bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

informatie en aanmelding

Informatie voor en aanmelding van nieuwe leerlingen blijft gewoon mogelijk, zij het op afstand. U kunt u telefonisch of via video-overleg door ons laten voorlichten. Ook kunt u op verzoek toegang krijgen tot de DigiKraal om uw beeld te vormen. 

Alleen een bezoek aan het gebouw kunnen we op dit moment niet realiseren, voor de rest is alles mogelijk. 

advies

Ons team van pedagogisch-didactische professionals is graag bereid u te adviseren over uw kind in deze bijzondere tijd. Wilt u advies hoe u uw kind het beste met het schoolwerk kunt begeleiden? Of hoe u de zorgen van uw kind, of die van uzelf, met elkaar kunt bespreken? Laat het ons weten. We proberen u zo goed mogelijk met uw vraag te helpen.

maatregelen

De Kraal volgt de voorschriften van Overheid, RIVM en regionale GGD. Dit betekent dat de school open is voor kinderen van ouders die voldoen aan de lijst van cruciale beroepen. Mocht u als ouder/verzorger van De Kraal uw kind op school willen onderbrengen, dan wordt u verzocht dit van tevoren met de directeur te overleggen.